V rámci zadávacího řízení v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách byla služba azylový dům vybrána a je financována od 1. ledna 2010 do 31. ledna 2013 z Individuálního projektu Pardubického kraje (IP).

Projekt se zaměřuje na zajištění poskytování vybraných sociálních služeb (zejména služeb sociální prevence) a jejich dostupnosti osobám sociálně vyloučeným nebo ohroženým sociálním vyloučením na celém území Pardubického kraje. Cílem projektu je uspokojit potřeby vybraných cílových skupin osob a nabídnout všem potencionálním uživatelům dostupné a kvalitně poskytované služby. Díky projektu lze pomoci cílovým skupinám osob se plně zapojit do ekonomického, sociálního a kulturního života společnosti, zejména pak umožnit jejich návrat na trh práce, udržení se na trhu práce nebo přístup ke službám, které návrat na trh práce umožňují.

Domov na skalách
Domov na skalách
Interiéry Domova na skalách
Interiéry Domova na skalách
Interiéry Domova na skalách
Interiéry Domova na skalách

Zpět
PŘIDEJTE SE DO KLUBU PŘÍZNIVCŮ CESTY PRO RODINU
Newsletter
Jsme hrdým členem Sítě pro rodinu
KDE NÁS NAJDETE
Milí rodiče malých dětí, víte, že si v rámci celoevropského projektu "Euroklíč" můžete zapůjčit speciální klíč, abyste se dostali na bezbariérová WC po celé ČR a v Evropě?
Šatník
Děkujeme všem dárcům!
shrnutí základních informací pro příchozí občany z Ukrajiny
Rádi bychom vám představili novou službu – Psychologické poradenství
Dárkový poukaz na služby Rodinného centra
ŽENA REGIONU 2018
Šatník