ADVENT v Rodinném centru

23.11.2020 až 27.11.2020

Vážení a milí,
Advent se kvapem blíží....a v tomto čase jsme pro Vás, ale i společně s Vámi, už mnoho let vyráběli adventní věnce a jiné vánoční dekorace a prodávali je na jarmarku v Žamberku i okolí. Bohužel letos jsou jarmarky zrušené a potkávání omezeno :(,.....přesto MÁME PLÁN a nabídku pro Vás :).
Pokud vše dobře dopadne a vše potřebné se nám do konce týdne podaří obstarat (hlavně jehličí :)), budeme v příštím týdnu vyrábět pro Vás, kteří o věnec či jinou dekoraci projevíte zájem.
Chcete-li si tedy i letos pořídit adventní věnec či jinou dekoraci od nás a tím nás i podpořit - SLEDUJTE NÁŠ FACEBOOK - https://www.facebook.com/CestaProRodinu22/ .... každý vyrobený kousek vyfotíme a zveřejníme/nabídneme touto cestou ke koupi. S každým zájemcem, který se přihlásí, pak již domluvíme, přes soukromou zprávu či telefonicky, termín a čas převzetí (vše rychle, bezpečně a v souladu s opatřeními).


POZOR, POZOR, POZOR- chystáme letos ještě jednu NOVINKU, díky které bychom společně s Vámi chtěli udělat radost osamělým seniorům žijícím v našem městě.....podrobné informace zveřejníme co nevidět, tak buďte ve střehu :).

PŘIDEJTE SE DO KLUBU PŘÍZNIVCŮ CESTY PRO RODINU
Newsletter
Jsme hrdým členem Sítě pro rodinu
KDE NÁS NAJDETE
Milí rodiče malých dětí, víte, že si v rámci celoevropského projektu "Euroklíč" můžete zapůjčit speciální klíč, abyste se dostali na bezbariérová WC po celé ČR a v Evropě?
Šatník
Děkujeme všem dárcům!
shrnutí základních informací pro příchozí občany z Ukrajiny
Rádi bychom vám představili novou službu – Psychologické poradenství
Dárkový poukaz na služby Rodinného centra
ŽENA REGIONU 2018
Šatník